4

Donații pentru proiectul Open High School

Posted septembrie 18th, 2009 in SbLUG and tagged , , , by Marius Voilă

Oricât am încerca noi să facem totul pe speze proprii, necesitățile unui proiect generos, cum este Open High School, pun chiar și ambițiile noastre mari la încercare. Ceea ce puteam rezolva prin forțe proprii este aproape rezolvat. Numai că intenția noastră este de a oferi tinerilor participanți la sesiunile de prezentare din cadrul proiectului cât mai multe materiale și de promovare dar și de mare utilitate (DVD/CD-uri demonstrative și de instalare, broșuri tematice, pliante, dosare de prezentare, insigne, pixuri și tot ce se poate…)

.
Și aici ne putem desfășura în măsura în care avem resurse financiare suficiente pentru a pregăti aceste materiale.

Tocmai de aceea, facem un apel simplu, de suflet, necondiționat, către cei care cred că pot contribui cu donații,indiferent de sumă – orice contribuție fiind binevenită și primită cu respectul cuvenit.

Așadar, dacă doriți să contribuiți la campania noastră de promovare a software-ului liber și sistemelor Linux în rândul tinerilor din școli, puteți face acest lucru luând legătura cu noi la adresele de email:

salut@sblug.ro

admin@sblug.ro

Donațiile dumneavoastră nu vor fi folosite decât în scopul realizării de materiale dedicate proiectului Open High School, iar acest lucru va fi cuantificat și va putea fi verificat în orice moment.

Vă mulțumim și, nu uitați, contribuția dumneavoastră este pentru o nouă deschidere, pentru o șansă în plus pe careLinux și software-ul liber o dau tinerilor.

4 Responses so far.

  1. […] (orice, bani, reclamă, pixuri, “speakeri” etc. etc.). Mai multe detalii în articolul Donații pentru proiectul Open High School de pe pagina oficiala a […]

  2. […] Mai multe detalii în articolul Donații pentru proiectul Open High School de pe pagina oficiala a SbLUG. Categories: Comunitati Tags: ajutor, Comunitati, donatii, SbLUG Comments (0) Trackbacks […]

Leave a Reply